Low Carb 19 - 23.4 2021

Pondělí: 19.4.

Celkem kJ: 5105/6645

Snídaně
Fitbageta s masovou pomazánkou (1A,7)
kJ: 1315/1780

Svačina
Zelené fazolky s restovanou šunkou
kJ: 740/740

Oběd

Kuřecí kousky na zázvoru a jablkách s jasmínovou rýží

kJ: 1260/2215

Svačina (odpo.)
Polévka z červené čočky
kJ: 790/790

Večeře
Vepřové plátky s teplou zeleninou
kJ: 1000/1120

Úterý: 20.4.

Celkem kJ: 5270/7090

Snídaně
Cottage s jarní cibulkou, kukuřičný chlebíček(7)
kJ: 1270/1590

Svačina
Ořechová miska
kJ: 850/850

Oběd

Vepřové karé s rýží

kJ: 1350/2430

Svačina (odpo.)
Zeleninový salát s kedlubnou a slunečnicovými semínky 
kJ: 680/680

Večeře
Krůtí stripsy obalené v sezamu čerstvá zelenina (11)
kJ: 1120/1540

Středa: 21.4.

Celkem kJ: 5210/7080

Snídaně
Tvarohovo kmínová pomazánka, pečivo, obloha (1A,7)
kJ: 1210/1680

Svačina
Restované hovězí maso s rukolovým salátem
kJ: 620/620

Oběd

Kuře na paprice, proteinové těstoviny (1A)

kJ: 1350/2430

Svačina (odpo.)
Ředkvičkový dip s tortilou (1A,7)
kJ: 900/900

Večeře
Kapustovo-masové karbanátky s jogurtovým dipem
kJ: 1130/1450

Čtvrtek: 22.4.                                             

Celkem kJ: 5255/7210

Snídaně
Vařené vejce, máslo, žitný chléb, bílá ředkev (3,1B,7)
kJ: 1315/1750

Svačina
Jogurt s arašidovým máslem (7,6)
kJ: 680/680

Oběd

Krůtí na česneku s kuskusem (1A)

kJ: 1380/2480

Svačina (odpo.)
Křupavý celerový salát s fenyklem, jablky a ořechy (9,8)
kJ: 660/660

Večeře
Pečené kuře s teplou zeleninou
kJ: 1220/1640

Pátek: 23.4.

Celkem kJ: 5260/7010

Snídaně
Bagetka s nivovou pomazánkou a šunkou  (1A,7)
kJ: 1230/1670

Svačina
Okurkový salát
kJ: 550/550

Oběd

Domácí sekaná s bramborovo-batátovou kaší (7,3,1A)

kJ: 1320/2190

Svačina (odpo.)
Zákys (7)
kJ: 1180/1180

Večeře
Kuře s hráškovým pyré a restovanou šunkou
kJ: 980/1420

Jídlo je určeno ke spotřebě do 24 hodin
Způsob přípravy: u jídla určené pro ohřev v mikrovlnné troubě, propíchněte několikrát krycí fólii,
vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte podle výkonu trouby cca 2,5-3 minuty při výkonu 750W.